jueves, 22 de enero de 2015

Tallers de cuina


Amb aquest fred polar el màs apropiat per als petits és fer activitats en interiors i per això proposem uns tallers de cuina on podran aprendre a elaborar postres divertits, molt rics i senzills!

Amb els tallers infantils per a nens pretenem despertar en ells la curiositat per la cuina i donar-los la possibilitat que descobreixin les textures, els sabors i els processos dels aliments.


És interessant conscienciar des de petits de l'important que és una alimentació sana i equilibrada. A més proposar activitats manuals és divertit per a ells, aprenen més fàcilment i en aquest cas a més tenen un fi saludable.

Imagina els teus fills col·laborant amb tu a la cuina, convertint-se des nens en uns fantàstics xef.

Explore with us és un lloc ideal. Organitzem tallers de cuina per a nens i així, els més petits, aprenguin a cuinar, a conèixer els aliments, a provar nous sabors, a descobrir textures amb les seves pròpies mans.

Depenent de l'edat adaptarem un programa d'entreteniment per a ells.



Podem fer pizza amb els ingredients que més els agradin, preparar sandvitxos i gossets, fer un taller de decoració de cupcakes, elaborar galetes i cookies, preparar un pastís totalment artesana amb ingredients sans ... les possibilitats són infinites però, per descomptat, estem oberts a qualsevol suggeriment o taller específic que se't passi.

Us mostrem les fotos del taller de la setmana passada!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario