viernes, 30 de enero de 2015

ARA ARRIBA CARNESTOLTES!!

Carnestoltes està a la volta de la cantonada i en Explore With Us ja estem preparant uns tallers divertísimos per ensenyar a construir disfresses amb material reciclat.

El 14 de febrer muntarem una cavalcada de carnestoltes perquè els vostres fills, nebots, néts ... puguin desfilar pels carrers del barri de gràcia. Després, podran gaudir d'un berenar digne de campions!!

Us deixem unes idees para poder fer disfresses originals amb material reciclat:

Disfressa de cuiner:

Agafeu una samarreta blanca i dibuixeu amb retoladors els botons, butxaques i estris de cuina d'un xef. Col·loqueu un mocador vermell al coll del petit i doneu-li alguns estris veritables perquè se senti un veritable cuiner. Que bonic!



Capes de superherois:

Amb un tros de drap, velcro, cola i la plantilla de la capa de superheroi. Després, seguiu les indicacions com les veieu a les fotos i per acabar, decoreu les capes amb estrelles, aranyes, un ratpenat o 'el que se us acudeixi!



Disfressa de bus:

El tanc d'oxigen ho podeu fer amb dues ampolles d'1 litre pintades de negre i enganxades entre si amb cinta adhesiva groga. Per acabar, agregáis uns cordons a la part superior de cada ampolla.

El tub per respirar és encara més senzill. Pinteu de negre un tub com el de la imatge, pegueu un xumet en un dels extrems i decoreu amb cinta adhesiva groga. No oblideu les ulleres de bussejar per completar la disfressa de bus.



Ulls de monstre:

La propera vegada que compreu ous, no tireu el cartró. ¡Podeu reciclar i crear aquestes divertides màscares de tres ulls! Com? Molt fàcil, talleu el cartró de mitja dotzena d'ous en dos, li doneu una mica de forma per que cada ull es vegi més o menys circular, pinteu la màscara de blanc i per sobre, dibuixeu els ulls. No oblideu les venes vermelles per fer por! Perquè els petits puguin portar aquestes màscares de monstre, tan sols heu de enganxar un escuradents com a la foto o realitzar dos petits forats i passar per ells unes cintes o elàstic.


Espero que us serveixin els nostres consells per elaborar les disfresses dels petits de la casa!!

Fins a la setmana que ve! :)


No hay comentarios:

Publicar un comentario