sábado, 10 de enero de 2015


HOLA A TOTS!


Com han anat les vacances de Nadal? Imaginem que la tornada a la rutina haurà estat dura però Explore With Us rep el 2015 amb les piles carregades i amb noves activitats per compartir amb els més petits.


Per als més aventurers tenim preparada una activitat molt dinàmica i divertida anomenada "Bosc Urbà" que és un circuit en el Fòrum. Aquí poden tirar-se en tirolina, hi ha ponts i passarel·les. També tenim diverses activitats de gimcanes per als més competitius i per aquells més tranquils, hi haurà ioga per a nens !!


Això és només una petita part del que tenim preparat per a aquest nou any ... Podreu actualitzar-mitjançant la nostra pàgina web i inscriure.


Aprofitem aquest post per dir-vos que el 7 de febrer celebrarem la festa inaugural de Explore With Us i ens encantaria que fóssiu testimonis d'aquest momento tan significatiu per a nosaltres. Tindrà lloc a l'Espai Jove La Fontana a Barcelona a les 17:00. Oferirem un berenar on podran assistir amb els petits de la casa i gaudir d'una vetllada divertida.


Us enviem una salutació i bon cap de setmana !! :)


No hay comentarios:

Publicar un comentario