viernes, 30 de enero de 2015

ARA ARRIBA CARNESTOLTES!!

Carnestoltes està a la volta de la cantonada i en Explore With Us ja estem preparant uns tallers divertísimos per ensenyar a construir disfresses amb material reciclat.

El 14 de febrer muntarem una cavalcada de carnestoltes perquè els vostres fills, nebots, néts ... puguin desfilar pels carrers del barri de gràcia. Després, podran gaudir d'un berenar digne de campions!!

Us deixem unes idees para poder fer disfresses originals amb material reciclat:

Disfressa de cuiner:

Agafeu una samarreta blanca i dibuixeu amb retoladors els botons, butxaques i estris de cuina d'un xef. Col·loqueu un mocador vermell al coll del petit i doneu-li alguns estris veritables perquè se senti un veritable cuiner. Que bonic!



Capes de superherois:

Amb un tros de drap, velcro, cola i la plantilla de la capa de superheroi. Després, seguiu les indicacions com les veieu a les fotos i per acabar, decoreu les capes amb estrelles, aranyes, un ratpenat o 'el que se us acudeixi!



Disfressa de bus:

El tanc d'oxigen ho podeu fer amb dues ampolles d'1 litre pintades de negre i enganxades entre si amb cinta adhesiva groga. Per acabar, agregáis uns cordons a la part superior de cada ampolla.

El tub per respirar és encara més senzill. Pinteu de negre un tub com el de la imatge, pegueu un xumet en un dels extrems i decoreu amb cinta adhesiva groga. No oblideu les ulleres de bussejar per completar la disfressa de bus.



Ulls de monstre:

La propera vegada que compreu ous, no tireu el cartró. ¡Podeu reciclar i crear aquestes divertides màscares de tres ulls! Com? Molt fàcil, talleu el cartró de mitja dotzena d'ous en dos, li doneu una mica de forma per que cada ull es vegi més o menys circular, pinteu la màscara de blanc i per sobre, dibuixeu els ulls. No oblideu les venes vermelles per fer por! Perquè els petits puguin portar aquestes màscares de monstre, tan sols heu de enganxar un escuradents com a la foto o realitzar dos petits forats i passar per ells unes cintes o elàstic.


Espero que us serveixin els nostres consells per elaborar les disfresses dels petits de la casa!!

Fins a la setmana que ve! :)


viernes, 23 de enero de 2015

Taller Personatges a escena

Per aquest cap de setmana us recomanem un taller al Caixa Fòrum: Personatges a escena. En aquest taller els vostres fills podran treballar els dos llenguatges que transformen a l’actor, des del camerino fins a l’escenari. Amb l’ajuda de grans maniquís i de jocs de modificació del propi rostre, es dissenyaran els vestits i el maquillatge d’alguns éssers fantàstics que apareixen en la fabulosa obra de teatre “Peer Gynt”.


LLUMS, CÀMERES I ACCIÓ!



jueves, 22 de enero de 2015

Tallers de cuina


Amb aquest fred polar el màs apropiat per als petits és fer activitats en interiors i per això proposem uns tallers de cuina on podran aprendre a elaborar postres divertits, molt rics i senzills!

Amb els tallers infantils per a nens pretenem despertar en ells la curiositat per la cuina i donar-los la possibilitat que descobreixin les textures, els sabors i els processos dels aliments.


És interessant conscienciar des de petits de l'important que és una alimentació sana i equilibrada. A més proposar activitats manuals és divertit per a ells, aprenen més fàcilment i en aquest cas a més tenen un fi saludable.

Imagina els teus fills col·laborant amb tu a la cuina, convertint-se des nens en uns fantàstics xef.

Explore with us és un lloc ideal. Organitzem tallers de cuina per a nens i així, els més petits, aprenguin a cuinar, a conèixer els aliments, a provar nous sabors, a descobrir textures amb les seves pròpies mans.

Depenent de l'edat adaptarem un programa d'entreteniment per a ells.



Podem fer pizza amb els ingredients que més els agradin, preparar sandvitxos i gossets, fer un taller de decoració de cupcakes, elaborar galetes i cookies, preparar un pastís totalment artesana amb ingredients sans ... les possibilitats són infinites però, per descomptat, estem oberts a qualsevol suggeriment o taller específic que se't passi.

Us mostrem les fotos del taller de la setmana passada!!




sábado, 17 de enero de 2015

Taller Caçadors de sons

Per aquest cap de setmana us proposem el taller Caçadors de sons al Parc de Montjuïc pels petits de la família! Una aventura a la cerca i captura de sons en equips i amb l’ajuda de pistes: un mapa, una endevinalla i una il·lustració per cada so. Un taller d’introducció a les eines i metodologies de l’art sonor des de la pràctica de l’enregistrament de camp: escolta activa, enregistrament amb gravadores portàtils i micròfons especials. Després de capturar tres sons per equip, els faran servir per fer una composició col·lectiva.
Per més informació i reservar la vostra plaça, contacteu amb nosaltres pel nostre correu electrònic info@explorewithus.com o al nostre telèfon de contacte.



Bon cap de setmana famílies! 


miércoles, 14 de enero de 2015

Els beneficis de l'avorriment

L'avorriment pot arribar a convertir-se en un estat mental perillós que, en alguns casos, pot arribar a afectar la salut. Això pot sonar bastant negatiu, però els resultats d'una investigació demostren que mitjançant l'avorriment es poden realitzar les gestes més creatives.

El fet és que l'avorriment també permet incrementar la motivació, per això no hem d'estar preocupats quan els nostres nens ens diuen que se senten avorrits. Hem estimular-los perquè la seva ment comenci a crear.


Teniu més informació sobre aquest tema i molts mes en el següent enllaç: http://www.elbloginfantil.com/beneficios-aburrirse.html



I aprofitem aquesta publicacion per a recordar-vos que la festa d'inauguració serà el dia 7 de febrer i ENS encantaria que fóssiu Testimonis de este moment tan significatiu per a nosaltres. Tindrà lloc a l'Espai Jove La Fontana a Barcelona a les 17:00. Oferirem 1 berenar on podran assistir con los petits de la casa i Gaudir d'una Vetllada divertida.



Mes informaciño sobre l'event a la nostra pagina de facebook.

https://www.facebook.com/events/1540562916181841/

sábado, 10 de enero de 2015


HOLA A TOTS!


Com han anat les vacances de Nadal? Imaginem que la tornada a la rutina haurà estat dura però Explore With Us rep el 2015 amb les piles carregades i amb noves activitats per compartir amb els més petits.


Per als més aventurers tenim preparada una activitat molt dinàmica i divertida anomenada "Bosc Urbà" que és un circuit en el Fòrum. Aquí poden tirar-se en tirolina, hi ha ponts i passarel·les. També tenim diverses activitats de gimcanes per als més competitius i per aquells més tranquils, hi haurà ioga per a nens !!


Això és només una petita part del que tenim preparat per a aquest nou any ... Podreu actualitzar-mitjançant la nostra pàgina web i inscriure.


Aprofitem aquest post per dir-vos que el 7 de febrer celebrarem la festa inaugural de Explore With Us i ens encantaria que fóssiu testimonis d'aquest momento tan significatiu per a nosaltres. Tindrà lloc a l'Espai Jove La Fontana a Barcelona a les 17:00. Oferirem un berenar on podran assistir amb els petits de la casa i gaudir d'una vetllada divertida.


Us enviem una salutació i bon cap de setmana !! :)