miércoles, 6 de mayo de 2015

Activitats de platja!!

Ja comença el bon temps i què millor que passar un dissabte a la platja al sol. Explore With Us organitza un circuit d'activitats a la vora de la platja. Hi haurà racons de:

-Volley ball 
-Castells de sorra
-Carreres
-Salts en matalassos 
-Balls
-Piragüisme

Després de gastar totes les energies, podran reposar amb un berenar de campions juntament amb tot l'equip i compartir anècdotes.

Us esperem el 9, 16 i 23 de maig a la platja de Bogatell costat de l'espigó. Per a aquelles famílies que tinguin dificultats a arribar, quedarem a les 16:00 a l'Arc del Triomf.

Per a més informació no dubtin en trucar-nos.

Jo no m'ho perdo!!





martes, 5 de mayo de 2015

Tricutrec

Bona tarda petits exploradors! Us informem que aquest cap de setmana estarem fent una col·laboració amb el Centre Cívic Casa Groga al que hem anomenat Tricutrec. Es tracta d'un taller de manualitats dirigit des dels més petits als més grans, pares i mares, on podreu deixar volar la vostra imaginació tot experimentant amb diferents materials!

El Centre Cívic està situat a la parada de metro Vall d'Hebron (L3 i L5).

Per qualsevol dubte o més informació podeu localitzar-nos als nostres tel·lèfons de contacte!




jueves, 30 de abril de 2015

El dia de la mare!



Des de Explore with Us volem recordar-vos que només falten 3 dies pel dia de la mare!

Volem ensenyar-vos algunes de les idees que hem trobat molt interessants per fer a les nostres mares!
Volem veure les vostres, esperem les vostre manualitats, i detalls!
Que passeu un bon dijous, un bon pont i un bon dia de la mare a totes la mamas i les seves famílies!





sábado, 25 de abril de 2015

Dia de la mare.

Com ha anat Sant Jordi? Des de l'equip de Explore with us esperem que hagi anat molt bé! 

Aprofitem per anunciar-vos que com el proper diumenge es el dia de la mare, estem preparant uns tallers de manualitats, on podreu fer els millors detalls per a regalar.

Manualitats amb diferents tipus de materials, molts colors i formes! No dubteu en apuntar-vos que pasarem una bona estona! 




jueves, 23 de abril de 2015

Dia de Sant Jordi

Com no som menys, tot l'equip d'Explore with us ho volem desitjar una feliç diada! També aprofitem per a recordar-vos que aquesta tarda estarem al Centre Cívic Casa Groga (parada de metro Vall d'Hebron) impartint un taller per a fer punts de llibre i, per descomptat, esteu tots CONVIDADÍSSIMS! 

Us hi esperem amb molta il·lusió!



miércoles, 15 de abril de 2015

Taller punts de llibre de Sant Jordi

Seguim amb la dinàmica de Sant Jordi! Per això, Explore with us ha organitzat un taller per a la creació de punts de llibre d'allò més originals amb els personatges característics de la llegenda.

El taller es realitzarà el 22 d'abril al Centre Cívic Casa Groga a les 17 de la tarda i esteu tots convidadíssims a participar en aquest taller que, sens dubte, aportarà idees originals i una gran diversió!

Us deixem una mostra d'algun dels punts que realitzarem el 22.

Us hi esperem a tots!!










miércoles, 8 de abril de 2015

SANT JORDI!!


Hola amics!! 

S'acosta la data de Sant Jordi i en Explore With Us pensem que la millor manera de poder celebrar aquest dia amb els petits és anant a una obra de teatre infantil on representen la famosa llegenda de Sant Jordi i la princesa.

És un espectacle on es barregen actors i titelles creant una estreta relació amb el públic infantil fent-los participar. Que divertit !!

La representació tindrà lloc el 23 d'abril al Teatreneu, carrer Terrol 26 a les 11:00 del matí.

Jo no m'ho perdo!!




viernes, 27 de marzo de 2015

Bona Semana Santa i bona Pascua!

Amb l'arribada de la setmana santa moltes families no sabeu amb qui deixar als vostres fills, dons no patiu, Explore with us te la solució als vostres problemes..

L'equip d' Explore with us, ha creat per primera vegada la opció d'un casal de setmana santa amb preus molt economics on els mes petits podran gaudir d'activitats de tot tipus i les families estareu mes tranquiles deixan al nostre carrec als infants.

Hi hauran diferents activitats per dia on podreu apuntar als vostres fills a les que mes us interesin! Per exemple activitats esportives, de cultura, tallers de diferents ambits, excursions per la montanya on experimentarem, farem gincames i diversos jocs relacionats amb la natura! I per acabar la setmana cuinarem una petita mona molt divertida!

Per a mes informació dirigiu-vos a nosaltres als números de telèfon 93 3704567 / 606877645 o consultar tota la informació a la nostra pàgina web www.explorewithus.com


Bona Semana Santa i bona Pascua! 


jueves, 19 de marzo de 2015

Catalunya en miniatura

Per aquesta setmana hem planejat una sortida molt divertida per als vostres fills. Es tracta de Catalunya en miniatura! On els petits i els més grans podran sentir-se com a gegants mentre exploren els llocs més característics de Catalunya o veure'ls mentre passegen amb el trenet i jugar amb altres nens.

Us esperem en aquesta gran aventura!

A més, avui per ser el dia del pare, al contractar qualsevol de les nostres activitats rebreu una de regal automàticament a escollir per vosaltres i utilitzar-la en el futur! Avui és el vostre dia i us ho mereixeu!

Per a més informació podeu consultar la nostra pàgina web www.explorewithus.com o trucar-nos al nostre telèfon de contacte.


jueves, 12 de marzo de 2015

OOOOOOOOOOMH ... IOGA PER ALS PETITS!

Et sembla difícil que el teu fill o filla aconsegueixi mantenir-se quiet, callat i concentrat en una de les posicions del ioga?

A través del ioga, els nens exercitaran la seva respiració i aprendran a relaxar-se per fer front a l'estrès, a les situacions conflictives ia la falta de concentració, problemes tan evidents en la societat actual.

Les classes de ioga associen el treball corporal i mental. Si es tracta de nens, la motivació és un factor molt important. En raó d'això, és convenient que en una classe de ioga no hi hagi més de 15 nens reunits. Els nens han de sentir-se còmodes i relaxats. Han de vestir amb robes folgades, lleugeres, confortables i que els permetin fer qualsevol moviment amb comoditat.

Explore With Us busca el millor per als petits i hem organitzat unes sessions de ioga per veure si els agrada.

Les classes tindran lloc al Centre Cívic La Sedeta a Gràcia el 21 de març i 4 d'abril a les 17:00 de la tarda. Podeu inscriure-us a través de la nostra pàgina web www.explorewithus.com.

Us esperem amb molta bona energia! OOOOOOOOOMH ....


jueves, 5 de marzo de 2015

Ja no queda res per Setmana Santa !! Ja estem pensant en diverses activitats per poder realitzar amb els petitons.

La Pasqua marca el final de la Setmana Santa. És una de les festes més esperades de l'any per tots els nens del món, i no hem d'explicar per què: És la festa de buscar els ous de xocolata i altres figures xules amagades al jardí!

Prepararem una festa molt divertida on farem moltes manualitats. El primer que faran, serà buscar els ous de xocolata que ha amagat el conillet de Pasqua. Això ho realitzarem al parc de la Ciutadella. Després, passarem a la secció de manualitats que muntarem al mig del parc amb taules i cadires i tot el material necessari. Aquí podran fabricar targetes de Pasqua, objectes de decoració per Setmana Santa, pintaran ous durs, taller per fabricar cistelles per posar els ous de xocolata, conills de paper per decorar la casa i moltes altres manualitats infantils.

Espero que us hagi agradat la nostra proposta !!

Us esperem el 30 de març a les 16:00 a la porta principal del Parc de la Ciutadella.





viernes, 27 de febrero de 2015

Exposició 25 anys de Pixar al Caixa Forum

Per aquest cap de setmana us recomanem l'exposició que es troba al CaixaForum de Barcelona dels 25 anys de Pixar. Una exposició que està tenint molt d'èxit i que disfruten tant grans com petits. Els seus llargmetratges, pel·lícules i curtmetratges formen part de la nostra infància i tenen un lloc al nostre cor, així que no se'ns podia passar pel cap millor activitat per disfrutar del final de la setmana! En aquesta activitat els petits i nosaltres mateixes podran disfrutar dels storyboards i dels dibuixos originals dels seus personatges preferits i els més grans podran rememorar la seva infància.

Us hi esperem!! 


martes, 24 de febrero de 2015

Visita al Centre de Recuperació del Prat de Llobregat

Bon dia famílies i escoles!

Aquesta vegada us portem una activitat a realitzar amb animals al Nou Centre de Recuperació del Prat de Llobregat. Un centre on els seus especialistes es dediquen a rescatar espècies marítimes i on es realitzen activitats per a totes les edats sempre guiades per un guia de les seves instal·lacions.
En aquesta activitat els petits de la família podran aprendre més coses sobre la vida marítima i estar en contacte directe amb alguns dels animals que hi viuen en aquest meravellós món.

Per a més informació i reservar la vostra plaça, podeu contactar amb nosaltres a través dels nostres telèfons de contacte i el nostre correu electrònic.



jueves, 12 de febrero de 2015

Bon Carnertoltes, bon Sant Valenti i gràcies per tot!


Hola a tothom! Ja som aquí amb una nova publicació. Aquest cop volíem comentar-vos dues coses. La primera, que ens va encantar la benvinguda que ens vau fer a la festa d'inauguració i volíem convidar-vos a comentar al nostre facebook quins vans ser el moments mes divertits per vosaltres de la festa!
Desprès volíem recordar-vos que aquest cap de setmana ja es carnaval! Heu d'aprofitar el que heu après i sortir al carrer d’allò mes originals i gaudir al màxim! Esperem les vostres fotos i anècdotes per poder compartir-les entre tots! Ens veiem aviat i gracies!
Ah! I tampoc se’ns oblida Sant Valentí, que els papas i mamas aprofitin el dia dels enamorats amb els seus petits amors i monstruets!





Us deixem el notres facebook https://www.facebook.com/Explorewithus per que ens expliqueu les vostres experiencies! Ens veiem aviat! 




lunes, 9 de febrero de 2015

Moltes gràcies a tots i a totes!!

No volíem començar la setmana sense agrair-vos a tots i a totes aquells que vau assistir el dissabte passat al nostre petit esdeveniment a l'Espai Jove la Fontana! Vam estar molt contents de veure-us allà i sobretot de conèixer-vos. Vam parlar del nostre petit negoci, vam berenar, vam parlar i sobretot vam riure i vam passar una bona estona tots junts.

Moltes gràcies altre a cop a tots. Sense vosaltres Explore with us no seria possible!






jueves, 5 de febrero de 2015

FESTA INAUGURAL EXPLORE WITH US

Bona tarda família de petits exploradors i escoles!

Us recordem que aquest dissabte serem a l'Espai Jove la Fontana de 17 a 19:30 fent una petita sessió informativa sobre els nostres serveis i les activitats que oferim. I a més, després d'aquesta reunió, esteu convidats a un berenar que us hem preparat! Porteu a la família i als amics, eperquè "com més serem, més riurem"!

Us hi esperem a tots i a totes aquest dissabte!!




Per a més informació us deixem l'enllaç a l'esdeveniment que hem creat a la nostra pàgina de facebook: https://www.facebook.com/events/1540562916181841/?ref_newsfeed_story_type=regular

miércoles, 4 de febrero de 2015

QUIN FRED QUE FA!!

Bona tarda famílies i escoles !!!

Amb aquest fred polar se'ns congelen les idees per poder fer activitats amb els petits oi?

Explore With Us ha incorporat una nova activitat molt apropiada per a aquest hivern polar. Amb aquest temps no és molt aconsellable sortir al carrer i convé fer més vida en interiors així que proposem una sessió de cinema infantil adaptada per a totes les edats. Hi podran veure unes 10 animacions en 3D de curta durada entretingudes i molt lúdiques. Tot això, acompanyat de crispetes dolces i salades !! NYAM NYAM !!

Després els donarem algunes captures de les animacions en paper perquè puguin pintar les que més els agradin! :)

Us deixem algunes de les animacions que podran gaudir:

-El alfarero, una enseñanza de vida.
-El vendedor de humo.
-La bruja.

Entre d'altres...

Que passeu una bona setmana !!



viernes, 30 de enero de 2015

ARA ARRIBA CARNESTOLTES!!

Carnestoltes està a la volta de la cantonada i en Explore With Us ja estem preparant uns tallers divertísimos per ensenyar a construir disfresses amb material reciclat.

El 14 de febrer muntarem una cavalcada de carnestoltes perquè els vostres fills, nebots, néts ... puguin desfilar pels carrers del barri de gràcia. Després, podran gaudir d'un berenar digne de campions!!

Us deixem unes idees para poder fer disfresses originals amb material reciclat:

Disfressa de cuiner:

Agafeu una samarreta blanca i dibuixeu amb retoladors els botons, butxaques i estris de cuina d'un xef. Col·loqueu un mocador vermell al coll del petit i doneu-li alguns estris veritables perquè se senti un veritable cuiner. Que bonic!



Capes de superherois:

Amb un tros de drap, velcro, cola i la plantilla de la capa de superheroi. Després, seguiu les indicacions com les veieu a les fotos i per acabar, decoreu les capes amb estrelles, aranyes, un ratpenat o 'el que se us acudeixi!



Disfressa de bus:

El tanc d'oxigen ho podeu fer amb dues ampolles d'1 litre pintades de negre i enganxades entre si amb cinta adhesiva groga. Per acabar, agregáis uns cordons a la part superior de cada ampolla.

El tub per respirar és encara més senzill. Pinteu de negre un tub com el de la imatge, pegueu un xumet en un dels extrems i decoreu amb cinta adhesiva groga. No oblideu les ulleres de bussejar per completar la disfressa de bus.



Ulls de monstre:

La propera vegada que compreu ous, no tireu el cartró. ¡Podeu reciclar i crear aquestes divertides màscares de tres ulls! Com? Molt fàcil, talleu el cartró de mitja dotzena d'ous en dos, li doneu una mica de forma per que cada ull es vegi més o menys circular, pinteu la màscara de blanc i per sobre, dibuixeu els ulls. No oblideu les venes vermelles per fer por! Perquè els petits puguin portar aquestes màscares de monstre, tan sols heu de enganxar un escuradents com a la foto o realitzar dos petits forats i passar per ells unes cintes o elàstic.


Espero que us serveixin els nostres consells per elaborar les disfresses dels petits de la casa!!

Fins a la setmana que ve! :)


viernes, 23 de enero de 2015

Taller Personatges a escena

Per aquest cap de setmana us recomanem un taller al Caixa Fòrum: Personatges a escena. En aquest taller els vostres fills podran treballar els dos llenguatges que transformen a l’actor, des del camerino fins a l’escenari. Amb l’ajuda de grans maniquís i de jocs de modificació del propi rostre, es dissenyaran els vestits i el maquillatge d’alguns éssers fantàstics que apareixen en la fabulosa obra de teatre “Peer Gynt”.


LLUMS, CÀMERES I ACCIÓ!



jueves, 22 de enero de 2015

Tallers de cuina


Amb aquest fred polar el màs apropiat per als petits és fer activitats en interiors i per això proposem uns tallers de cuina on podran aprendre a elaborar postres divertits, molt rics i senzills!

Amb els tallers infantils per a nens pretenem despertar en ells la curiositat per la cuina i donar-los la possibilitat que descobreixin les textures, els sabors i els processos dels aliments.


És interessant conscienciar des de petits de l'important que és una alimentació sana i equilibrada. A més proposar activitats manuals és divertit per a ells, aprenen més fàcilment i en aquest cas a més tenen un fi saludable.

Imagina els teus fills col·laborant amb tu a la cuina, convertint-se des nens en uns fantàstics xef.

Explore with us és un lloc ideal. Organitzem tallers de cuina per a nens i així, els més petits, aprenguin a cuinar, a conèixer els aliments, a provar nous sabors, a descobrir textures amb les seves pròpies mans.

Depenent de l'edat adaptarem un programa d'entreteniment per a ells.



Podem fer pizza amb els ingredients que més els agradin, preparar sandvitxos i gossets, fer un taller de decoració de cupcakes, elaborar galetes i cookies, preparar un pastís totalment artesana amb ingredients sans ... les possibilitats són infinites però, per descomptat, estem oberts a qualsevol suggeriment o taller específic que se't passi.

Us mostrem les fotos del taller de la setmana passada!!




sábado, 17 de enero de 2015

Taller Caçadors de sons

Per aquest cap de setmana us proposem el taller Caçadors de sons al Parc de Montjuïc pels petits de la família! Una aventura a la cerca i captura de sons en equips i amb l’ajuda de pistes: un mapa, una endevinalla i una il·lustració per cada so. Un taller d’introducció a les eines i metodologies de l’art sonor des de la pràctica de l’enregistrament de camp: escolta activa, enregistrament amb gravadores portàtils i micròfons especials. Després de capturar tres sons per equip, els faran servir per fer una composició col·lectiva.
Per més informació i reservar la vostra plaça, contacteu amb nosaltres pel nostre correu electrònic info@explorewithus.com o al nostre telèfon de contacte.



Bon cap de setmana famílies! 


miércoles, 14 de enero de 2015

Els beneficis de l'avorriment

L'avorriment pot arribar a convertir-se en un estat mental perillós que, en alguns casos, pot arribar a afectar la salut. Això pot sonar bastant negatiu, però els resultats d'una investigació demostren que mitjançant l'avorriment es poden realitzar les gestes més creatives.

El fet és que l'avorriment també permet incrementar la motivació, per això no hem d'estar preocupats quan els nostres nens ens diuen que se senten avorrits. Hem estimular-los perquè la seva ment comenci a crear.


Teniu més informació sobre aquest tema i molts mes en el següent enllaç: http://www.elbloginfantil.com/beneficios-aburrirse.html



I aprofitem aquesta publicacion per a recordar-vos que la festa d'inauguració serà el dia 7 de febrer i ENS encantaria que fóssiu Testimonis de este moment tan significatiu per a nosaltres. Tindrà lloc a l'Espai Jove La Fontana a Barcelona a les 17:00. Oferirem 1 berenar on podran assistir con los petits de la casa i Gaudir d'una Vetllada divertida.



Mes informaciño sobre l'event a la nostra pagina de facebook.

https://www.facebook.com/events/1540562916181841/

sábado, 10 de enero de 2015


HOLA A TOTS!


Com han anat les vacances de Nadal? Imaginem que la tornada a la rutina haurà estat dura però Explore With Us rep el 2015 amb les piles carregades i amb noves activitats per compartir amb els més petits.


Per als més aventurers tenim preparada una activitat molt dinàmica i divertida anomenada "Bosc Urbà" que és un circuit en el Fòrum. Aquí poden tirar-se en tirolina, hi ha ponts i passarel·les. També tenim diverses activitats de gimcanes per als més competitius i per aquells més tranquils, hi haurà ioga per a nens !!


Això és només una petita part del que tenim preparat per a aquest nou any ... Podreu actualitzar-mitjançant la nostra pàgina web i inscriure.


Aprofitem aquest post per dir-vos que el 7 de febrer celebrarem la festa inaugural de Explore With Us i ens encantaria que fóssiu testimonis d'aquest momento tan significatiu per a nosaltres. Tindrà lloc a l'Espai Jove La Fontana a Barcelona a les 17:00. Oferirem un berenar on podran assistir amb els petits de la casa i gaudir d'una vetllada divertida.


Us enviem una salutació i bon cap de setmana !! :)