viernes, 27 de marzo de 2015

Bona Semana Santa i bona Pascua!

Amb l'arribada de la setmana santa moltes families no sabeu amb qui deixar als vostres fills, dons no patiu, Explore with us te la solució als vostres problemes..

L'equip d' Explore with us, ha creat per primera vegada la opció d'un casal de setmana santa amb preus molt economics on els mes petits podran gaudir d'activitats de tot tipus i les families estareu mes tranquiles deixan al nostre carrec als infants.

Hi hauran diferents activitats per dia on podreu apuntar als vostres fills a les que mes us interesin! Per exemple activitats esportives, de cultura, tallers de diferents ambits, excursions per la montanya on experimentarem, farem gincames i diversos jocs relacionats amb la natura! I per acabar la setmana cuinarem una petita mona molt divertida!

Per a mes informació dirigiu-vos a nosaltres als números de telèfon 93 3704567 / 606877645 o consultar tota la informació a la nostra pàgina web www.explorewithus.com


Bona Semana Santa i bona Pascua! 


jueves, 19 de marzo de 2015

Catalunya en miniatura

Per aquesta setmana hem planejat una sortida molt divertida per als vostres fills. Es tracta de Catalunya en miniatura! On els petits i els més grans podran sentir-se com a gegants mentre exploren els llocs més característics de Catalunya o veure'ls mentre passegen amb el trenet i jugar amb altres nens.

Us esperem en aquesta gran aventura!

A més, avui per ser el dia del pare, al contractar qualsevol de les nostres activitats rebreu una de regal automàticament a escollir per vosaltres i utilitzar-la en el futur! Avui és el vostre dia i us ho mereixeu!

Per a més informació podeu consultar la nostra pàgina web www.explorewithus.com o trucar-nos al nostre telèfon de contacte.


jueves, 12 de marzo de 2015

OOOOOOOOOOMH ... IOGA PER ALS PETITS!

Et sembla difícil que el teu fill o filla aconsegueixi mantenir-se quiet, callat i concentrat en una de les posicions del ioga?

A través del ioga, els nens exercitaran la seva respiració i aprendran a relaxar-se per fer front a l'estrès, a les situacions conflictives ia la falta de concentració, problemes tan evidents en la societat actual.

Les classes de ioga associen el treball corporal i mental. Si es tracta de nens, la motivació és un factor molt important. En raó d'això, és convenient que en una classe de ioga no hi hagi més de 15 nens reunits. Els nens han de sentir-se còmodes i relaxats. Han de vestir amb robes folgades, lleugeres, confortables i que els permetin fer qualsevol moviment amb comoditat.

Explore With Us busca el millor per als petits i hem organitzat unes sessions de ioga per veure si els agrada.

Les classes tindran lloc al Centre Cívic La Sedeta a Gràcia el 21 de març i 4 d'abril a les 17:00 de la tarda. Podeu inscriure-us a través de la nostra pàgina web www.explorewithus.com.

Us esperem amb molta bona energia! OOOOOOOOOMH ....


jueves, 5 de marzo de 2015

Ja no queda res per Setmana Santa !! Ja estem pensant en diverses activitats per poder realitzar amb els petitons.

La Pasqua marca el final de la Setmana Santa. És una de les festes més esperades de l'any per tots els nens del món, i no hem d'explicar per què: És la festa de buscar els ous de xocolata i altres figures xules amagades al jardí!

Prepararem una festa molt divertida on farem moltes manualitats. El primer que faran, serà buscar els ous de xocolata que ha amagat el conillet de Pasqua. Això ho realitzarem al parc de la Ciutadella. Després, passarem a la secció de manualitats que muntarem al mig del parc amb taules i cadires i tot el material necessari. Aquí podran fabricar targetes de Pasqua, objectes de decoració per Setmana Santa, pintaran ous durs, taller per fabricar cistelles per posar els ous de xocolata, conills de paper per decorar la casa i moltes altres manualitats infantils.

Espero que us hagi agradat la nostra proposta !!

Us esperem el 30 de març a les 16:00 a la porta principal del Parc de la Ciutadella.