viernes, 27 de febrero de 2015

Exposició 25 anys de Pixar al Caixa Forum

Per aquest cap de setmana us recomanem l'exposició que es troba al CaixaForum de Barcelona dels 25 anys de Pixar. Una exposició que està tenint molt d'èxit i que disfruten tant grans com petits. Els seus llargmetratges, pel·lícules i curtmetratges formen part de la nostra infància i tenen un lloc al nostre cor, així que no se'ns podia passar pel cap millor activitat per disfrutar del final de la setmana! En aquesta activitat els petits i nosaltres mateixes podran disfrutar dels storyboards i dels dibuixos originals dels seus personatges preferits i els més grans podran rememorar la seva infància.

Us hi esperem!! 


martes, 24 de febrero de 2015

Visita al Centre de Recuperació del Prat de Llobregat

Bon dia famílies i escoles!

Aquesta vegada us portem una activitat a realitzar amb animals al Nou Centre de Recuperació del Prat de Llobregat. Un centre on els seus especialistes es dediquen a rescatar espècies marítimes i on es realitzen activitats per a totes les edats sempre guiades per un guia de les seves instal·lacions.
En aquesta activitat els petits de la família podran aprendre més coses sobre la vida marítima i estar en contacte directe amb alguns dels animals que hi viuen en aquest meravellós món.

Per a més informació i reservar la vostra plaça, podeu contactar amb nosaltres a través dels nostres telèfons de contacte i el nostre correu electrònic.



jueves, 12 de febrero de 2015

Bon Carnertoltes, bon Sant Valenti i gràcies per tot!


Hola a tothom! Ja som aquí amb una nova publicació. Aquest cop volíem comentar-vos dues coses. La primera, que ens va encantar la benvinguda que ens vau fer a la festa d'inauguració i volíem convidar-vos a comentar al nostre facebook quins vans ser el moments mes divertits per vosaltres de la festa!
Desprès volíem recordar-vos que aquest cap de setmana ja es carnaval! Heu d'aprofitar el que heu après i sortir al carrer d’allò mes originals i gaudir al màxim! Esperem les vostres fotos i anècdotes per poder compartir-les entre tots! Ens veiem aviat i gracies!
Ah! I tampoc se’ns oblida Sant Valentí, que els papas i mamas aprofitin el dia dels enamorats amb els seus petits amors i monstruets!





Us deixem el notres facebook https://www.facebook.com/Explorewithus per que ens expliqueu les vostres experiencies! Ens veiem aviat! 




lunes, 9 de febrero de 2015

Moltes gràcies a tots i a totes!!

No volíem començar la setmana sense agrair-vos a tots i a totes aquells que vau assistir el dissabte passat al nostre petit esdeveniment a l'Espai Jove la Fontana! Vam estar molt contents de veure-us allà i sobretot de conèixer-vos. Vam parlar del nostre petit negoci, vam berenar, vam parlar i sobretot vam riure i vam passar una bona estona tots junts.

Moltes gràcies altre a cop a tots. Sense vosaltres Explore with us no seria possible!






jueves, 5 de febrero de 2015

FESTA INAUGURAL EXPLORE WITH US

Bona tarda família de petits exploradors i escoles!

Us recordem que aquest dissabte serem a l'Espai Jove la Fontana de 17 a 19:30 fent una petita sessió informativa sobre els nostres serveis i les activitats que oferim. I a més, després d'aquesta reunió, esteu convidats a un berenar que us hem preparat! Porteu a la família i als amics, eperquè "com més serem, més riurem"!

Us hi esperem a tots i a totes aquest dissabte!!




Per a més informació us deixem l'enllaç a l'esdeveniment que hem creat a la nostra pàgina de facebook: https://www.facebook.com/events/1540562916181841/?ref_newsfeed_story_type=regular

miércoles, 4 de febrero de 2015

QUIN FRED QUE FA!!

Bona tarda famílies i escoles !!!

Amb aquest fred polar se'ns congelen les idees per poder fer activitats amb els petits oi?

Explore With Us ha incorporat una nova activitat molt apropiada per a aquest hivern polar. Amb aquest temps no és molt aconsellable sortir al carrer i convé fer més vida en interiors així que proposem una sessió de cinema infantil adaptada per a totes les edats. Hi podran veure unes 10 animacions en 3D de curta durada entretingudes i molt lúdiques. Tot això, acompanyat de crispetes dolces i salades !! NYAM NYAM !!

Després els donarem algunes captures de les animacions en paper perquè puguin pintar les que més els agradin! :)

Us deixem algunes de les animacions que podran gaudir:

-El alfarero, una enseñanza de vida.
-El vendedor de humo.
-La bruja.

Entre d'altres...

Que passeu una bona setmana !!